سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرام از برگزاری کلاس آموزشی با موضوع بهداشت در نانوایی ها خبر داد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرام از برگزاری کلاس آموزشی با موضوع بهداشت در نانوایی ها خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرام؛ علی جعفری فر گفت: از دیرباز تاکنون نان به عنوان غذای غالب و برکت سفره همه ایرانیان بوده و هست و باتوجه به شروع طرح کشیک نورزی و تشدید بازرسی ها از تاریخ ۱۵ اسفندماه سالجاری تا۱۶ فروردین این جلسه پیرامون بهداشت نانوایی های شهرستان چرام برگزار شد.
وی ادامه داد: در این جلسه همه قوانین بهداشتی مربوط به صنف نانوایی با ذکر بهداشت آرد و نمک مصرفی، بهداشت فردی(پوشیدن کلاه و روپوش و کوتاه کردن ناخن ها)، بهداشت ساختمان نانوایی، بهداشت وسایل و لوازم ابزار کار، لزوم احداث توالت در محل ساختمان نانوایی های شهرستان جهت متصدیان صنف مذکور تشریح شد.
به گزارش وب دا؛ در پایان عنوان شد که در صورت عدم رعایت موازین بهداشتی توسط متصدیان صنف مذکور و مشاهده تخلف توسط آنها، مطابق با قانون ماده ۱۳ مواد خوراکی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی با آنها برخورد و همچنین مشمول جریمه از طرف اداره تعزیرات حکومتی خواهند شد.5




